Добре дошли в нашия магазин!

Шол система за гъбички по ноктите/Scholl Fungal nail treatment 3.8ml

Код: 1266
Описание

Scholl Fungal nail treatment Система за нокти. Убива 99.9% от гъбичките по ноктите на краката и предотвратява разпространението на инфекцията. Опаковка 3,8 мл.

Цена: 18.10лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Системата за премахване на гъбичките по ноктите от Scholl е уникално проектирана система, научно доказана за лечение на гъбичките по ноктите.
Директна, лесна за ползване, специално разработена да прониква в ноктите и да убие гъбичките в зародиш. Тя също помага да се предотврати разпространението на гъбичките и тяхната повторна поява.

Симптоми:

Жълто/Кафяво оцветяване на ноктите; Бели „острови" по повърхността на нокътя; Нокътя е по-грапав, по-крехък и набразден.

Видими резултати:

Понижаване нивото на потъмняване на ноктите в края на лечебния период. След 9-12 месеца, което е средната продължителност от време за пълното израстване на човешкия нокът на крака, потъмняването ще изчезне напълно и ноктите ще бъдат възстановени, без признаци на гъбична инфекция.

Начин на употреба: Шол системата за гъбички по ноктите се състои от 2 фази: лечебна фаза и профилактична фаза.


Фаза 1 - Лечебна фаза (4 седмици) - Унищожава гъбичките по ноктите

Първа седмица - Извадете една пила. Използвайте тази пила за нокти само еднократно и веднага я изхвърлете на подходящо място, след употреба.

Хванете пилата върху логото на Scholl и изпилете повърхността на инфектирания нокът, за да отстраните повърхностния слой, обръщайки специално внимание на потъмнелите зони. Изхвърлете пилата веднага след употреба.

Отстранете праха от повърхността на ноктите и околната кожа.

Използвайте четката за нокти и нанесете разтвора върху повърхността на нокътя. Избършете течността, влязла в контакт с околната кожа.

Изчакайте 5 минути преди да обуете обувки, чорапи, чорапогащници или преди лягане. За най-добри резултати, не мокрете краката си 30 минути след употреба.

Нанасяйте разтвора веднъж дневно в продължение на 7 дни.

Повторете горната процедура отначало за седмици 2, 3 и 4.

В края на 4-та седмица, използвайте последната пила, за да коригирате краищата на ноктите и да отстраните всякакви грапавини, останали по повърхността на ноктите. Нанесете разтвора за нокти и пристъпете към „Защитна фаза"

Забележка: Ако сте пропуснали някое от дневните нанасяния, просто продължете да използвате продукта според инструкциите, докато стигнете до края на "лечебния период".

Фаза 2 - Защитна фаза (9 месеца) - за да предотвратите разпространение и предпазите от повторение
Нанасяйте течността върху инфектирания нокът веднъж седмично в продължение на 9 месеца или докато изчезне потъмняването.
Не използвайте лак за нокти или изкуствени нокти, докато ползвате Системата за премахване на гъбички по ноктите.
Подрязвайте ноктите на краката веднъж месечно - никога не изрязвайте нокътя на пръста на крака до нивото на кожата (оставете 2-3 mm дължина). 5 пили за еднократна употреба. Клинично тествани за внимателно премахване на горния слой на инфектирания нокът. Уникален Еднопосочен механизъм за придвижване на пили. Предлага се за първи път в превантивната грижа за ноктите и ви подсеща дa изхвърляте пилата за крака след употреба, тъй като многократното използване на пила върху инфектирани нокти може да доведе до разпространение на заболяването. Подобрена формула. Прониква надълбоко в ноктите и унищожава инфекцията в зародиш.

Ефективно решение, което може да се използва у дома, без лекарско предписание.


 

Мини количка

Количката е празна.

Валута