Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Ниацин/Nature's Way Niacin 100mg * 100caps.

Код: 6709

Nature's Way Niacin  е хранителна добавка, подпомагаща доброто функциониране на нервната система и сърдечно-съдовата система. Опаковка 100 капсули.

Цена: 14.60лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Ниацинът играе ключова роля в лечението на високия холестерол – факт, категорично потвърден от множество изследвания. Данните сочат, че приемът на по-високи дози ниацин, е един от най-ефикасните начини за понижаване нивата на липидите (холестерол и триглицериди) в кръвта. Много специалисти са на мнение, че ниацинът стимулира повишаване нивата на „добрия” холестерол (HDL) и понижаването на триглицеридите почти толкова ефективно, колкото конвенционалните лекарства. Регулярният прием на ниацин може да доведе и до понижаване на „лошия” холестерол (LDL). Поради тези причини все повече специалисти препоръчват на хората с висок холестерол да приемат ниацин в комбинация със статини.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на нервната система и нормален метаболизъм на въглехидратите,мазнините и протеините.Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.Дозировка и приложение: По 1 капсула  дневно, за предпочитане с храна.

Количката е празна.

Валута