Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Хунза масло от семки на кайсия/Hunza oil 30ml ЗЕЛЕНА

Код: 5227

Hunza oil e хранителна добавка, органичен продукт. Чист екстракт без никакви добавки. Притежава антиоксидантно действие, поради високото съдържание на витамин В17. Опаковка флакон 30мл.

Цена: 58.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

МАСЛОТО ОТ СЕМКИ НА КАЙСИЯ е силен антиоксидант, който подсилва човешкия организъм и го прави неподатлив на болести, хармонизира метаболизма по естествен начин, а чрез метаболитната терапия помага за изчистването и отстраняването на токсините, насъбрани в тялото. Той предотвратява алергичните реакции, действа антивирусно и противовъзпалително, помага при лечение на астма, хроничен бронхит, кашлица и ангина.

Според личните свидетелства на хората от Хунза маслото от кайсия намалява, а след време и съвсем отстранява ревматоидните болки, ако болното място се масажира с няколко капки всеки ден. Маслото повишава още и сексуалната мощ,

а свойствата му на афродизиак се виждат от факта, че много често са случаите, когато Хунзите стават родители и след стотната си година. То взаимодейства с кожата напълно попивайки в нея, без да оставя следи. Благотворно е както за бебешката кожа, така и за кожата на възрастните, която се нуждае от хидратация. Възпрепятства образуването на акне, екземи, има и заглаждащо действие при подсичане, рани и изгаряния.

Хунзите го дават на децата си ежедневно - по една лъжичка в млякото или вечер за добър сън. За възрастните се препоръчват 7-10 капки сутрин и вечер. Когато се използва за козметични цели и лечение на кожата – можете да го употребявате колкото искате.

Нежелани ефекти от употребата на Хунза маслото от кайсия досега не са отбелязани.

  • 100 % чист екстракт без никакви добавки
  • 100 % органичен продукт
  • 200 пъти повече витамин В17 от който и да било друг източник
  • Ръчно направено
  • Ексклузивно доставено от кралство Хунза  
  • Лимитирани количества

В Хунза се нарича  HANI-E-DELL- СЛЪНЧЕВИ КАПКИ.

Слънчевите капки – капките масло от семки на кайсия са ключът за жизнеността и дълголетието на хималайския народ  от малкото кралство Хунза.

Това, което не знаем за тях е , че жителите на Хунза обичайно живеят по 120 години, а много често стават  родители след 100 –тната си година.

Света говори за тях като за ФЕНОМЕН на съвремието, - Хунзите мислят, че трябва да си отидеш от този свят заради старост, а не за болест. На тях са им непознати термините: тумор, меланом, карценом /рак /, най-страшните болести на нашия век. Загрижени от факта, че същите тези болести в  Македония , България и региона добиват размери на епидемия, Хунзите ни изпращат техния елексир – Hunza Apricot Kernel Oil, ръчно изцедени слънчеви капки, екстракт от семките на Хималайските кайсии, добивани по древна рецепта, непроменена от векове, стривайки семките камък върху камък…

Поради това и количеството на витамин В17 е двеста пъти по-голямо от който и да било друг познат източник.

Освен витамин В17 и другите В- витамини, Хунза маслото от семки на кайсия съдържа и витамините А и Е, линолова и други есенциални мастни киселини.

 

КАК ПОМАГА ХУНЗА МАСЛОТО ОТ СЕМКИ НА КАЙСИЯ ?

 

То е МОЩНА ПРЕВЕНЦИЯ  И ЛИЧЕН СЪЮЗНИК В БОРБАТА ПРОТИВ РАК. Огромният процент на природно създадения витамин В17 унищожава канцерогенните клетки в организма. Витамин В17 е познат още като АМАГДАЛИН  или ЛАЕТРИЛ. Това е най-силният хемотерапевтичен агент създаден от слънцето, кайсията и човешката ръка.  

Най-новите проучвания показват, че карценомите се получават поради недостиг на витамин В17 в нашите тела.

Хунза маслото се намира в два варианта. Най - добра ефикасност се постига при комбиниране на маслата, като се препоръчва прием на Хунза зелена опаковка сутрин и на обяд, и Хунза кафява опаковка вечер!

Количката е празна.

Валута