Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Sanct Bernhard Червена боровинка 500мг * 90капсули

Код: 4369

Sanct Bernhard Червена боровинка е хранителна добавка, естествен диуретик с антисептично действие. Опаковка 90 капсули.

Цена: 50.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Най-доброто природно средство при проблеми с отделителната система! Доказан е ефектът на червената боровинка при бъбречни проблеми, възпаления на пикочните пътища и цистит. Екстрактът от червената боровинка е силен продукт, подпомагащ разпадането на бъбречните камъни и излъчването на пикочната киселина.

Противовъзпалителният й ефект потиска развитието на патогенни микроби, има общо антисептично действие. Без медикаменти – облекчава състояния, свързани с парене и болка при уриниране. Разумен съпътстващ продукт при лечение на хронични цистити. Гарантира здраве за бъбреците и уринарния тракт, сполучливо профилактично средство за цялата отделителна система.

Действие: Клинично доказан е противовъзпалителният ефект на червената боровинка при проблеми с бъбреците и уринарния тракт. Според последните изследвания екстрактът от червена боровинка е ефективен и при някои форми на левкемия – нова посока на приложение.

Екстрактът от червена боровинка съдържа биофлавоноиди и фенолни съединения, които я определят като диуретик и средство за укрепване на капилярите. Всяка инфекция на пикочните пътища се повлиява благоприятно от приема, подобряват се бързо състояния, свързани с бъбречна литиаза и подагра. С помощта на червената боровинка се овладяват сполучливо остри и хронични цистити.

Въздействието на червената боровинка се дължи на проантоцианите – вещества, които пречат на бактериите да се задържат по стените на пикочния мехур. Това на пръв поглед елементарно действие на практика ликвидира инфекциите, тъй като патогенните микроби и бактерии са лишени от условия за развитие.

От червената боровинка се повлиява добре сърдечно-съдовата система, а антиоксидантното й действие я прави продукт с широкоспектърно действие и добър вариант за зимна профилактика срещу сезонни болести. Антихистаминът кверцетин, който се съдържа в капсулите на червената боровинка, прави продукта приложим и при алергии.

Всяка капсула съдържа 500 mg концентриран екстракт от червена боровинка (с минимум 13 mg проантоцианидини (PAC))

Как се приема? Един път на ден – по две капсули преди вечеря, с малко течност.

Количката е празна.

Валута