Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Никорет пластири/Nicorette 10mg * 7

Код: 2285

Nicorette трансдермални пластири за отказване на цигарите. Опаковка 7 броя трансдермални пластира.

Цена: 28.60лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Един пластир съдържа 15,75 мг никотин, от който се освобождава 10 мг никотин за 16 часа.

Никорет инвизипеч се използва за лечение на тютюнева зависимост при пушачи, мотивирани да оставят цигарите, като свежда до минимум необходимостта от запалване на цигара и намалява трудностите, които изпитват пушачите, когато се опитват да прекратят пушенето.

 

За лица над 18-годишна възраст

Лечението с Никорет Инвизипеч обикновено продължава 12 седмици. В деня на започване на лечението Вие трябва да сте спрели напълно пушенето, така че последната цигара да е в деня преди залепване на пластира върху кожата. Не пушете по време на лечение. Лечението се започва с пластирите с по-висока доза и след това постепенно се преминава към пластири с по-малки количества никотин. Пушачи с висока зависимост /> 20 цигари дневно/ трябва да започнат лечението с пластира от 25 мг/16 часа, като  прилагат по един пластир в продължение на 8 седмици. След това трябва да се започне постепенното прекратяване на употребата на пластирите. Трябва да се прилага по един пластир от 15 мг/16 часа всеки ден в продължение на 2 седмици, последван от един пластир от 10 мг/16 часа дневно за 2 седмици.

 

Как да се прилага Никорен Индизипеч:

Пластирът трябва да се прилага веднъж дневно върху чист и сух неувреден участък от кожата на бедрото, мишницата или гръдния кош. За трансдермална употреба.

Количката е празна.

Валута