Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Дюкре Неоптид лосион за косопад/Ducray Neoptide anti-hair loss lotion

Код: 009

NEOPTIDE лосион  за третиране на хроничен косопад при жени. Значително намалява алопецията като доставя енергия до корените на косъма и подобрява неговата структура. Не омазнява косата. Подходящ е за ежедневна употреба. Флакон 30мл по 3 броя в опаковка.

  • Производител: Ducray
Цена: 92.70лв.
Няма наличност
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Косопадът е заболяване, което се подразделя на три вида: реактивен косопад, хроничен косопад и гнездов косопад. Ключов момента за успешното третиране и лечение на косопада е определяне на неговият вид. NEOPTIDE лосион е подходящ при хроничен косопад. Този вид алопеция засяга правилното функциониране на косменият фоликул. Косата започва да изтънява и  прогресивно да оредява  от пътя, без фронталната линия. Постепенно гъстотата на косата дифузно намалява. Растежът и възобновяването на косата се определят от дейността на космения фоликул, който има от 20 до 25 жизнени цикъла. При хроничния косопад, всеки следващ жизнен цикъл на косата е по-къс от предходния . Диаметърът и дължината на косъма намаляват в края на всеки цикъл. Косменият фоликул изразходва по-бързо заложените цикли, резорбира се и изчезва няколко десетилетия по-рано. Жизненият цикъл на косъма се състои от три фази: растежна фаза, която трае от 3 до 5 години и която е най-важна (анагенна фаза), кратка преходна фаза (катагенна фаза) последвана от падането на косъма (телогенна фаза, около 3 месеца). NEOPTIDE  лосион действа директно върху космения фоликул и удължава анагенната фаза (фазата на растеж на косъма). След продължителна употреба косата възвръща своята гъстота, жизненост и здравина.

Основна съставка в NEOPTIDE лосион е тетрапептид (комбинация на аминокиселини), който благоприятства деленето на клетките на космената луковица и удължава значително растежната фаза. Хроничният косопад е подтиснат. Косменото стебло се стимулира чрез активиране микроциркулацията на скалпа и косата расте по-бързо. Комбинацията от активни съставки (Неорусцин, Никотинамид и GP4G) подобрява обмена в космената луковица и действа като енергиен активатор. Растежа на косата е стимулиран, косопадът-значително намален, космената маса-увеличена.  Благодарение на леката си текстура NEOPTIDE прониква лесно, не омазнява косата и позволява ежедневна употреба.

Начин на употреба: Нанесете 1 мл от лосиона NEOPTIDE веднъж дневно, за предпочитане вечер, директно върху сух или влажен скалп. Масажирайте добре за да улесните проникването му. Не изплаквайте. Избягвайте употребата на шампоан  през следващите 2 часа. Третирането трябва да продължи минимум 3 месеца.Една опаковка е достатъчна за 3 месечно приложение. 1 мл отговаря на 12 пулверизации.

Преди употреба прочетете внимателно листовката. Избягвайте контакт с очите. Не използвайте върху наранен скалп. Само за външна употреба. Да се пази от деца. Продуктът е предназначен за употреба от възрастни. За по-добри резултати при третирането, се препоръчва употребата на шампоан ANAPHASE. ANAPHASE шампоан подготвя скалпа за третирането с NEOPTIDE, като подобрява микроциркулацията на скалпа.

Количката е празна.

Валута