Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Абогерит/Abogerit комплекс vitamin А+Е 25caps.

Код: 1082

Abogerit e хранителна добавка, в чиято формула се съчетават ефектите на двата мастноразтворими витамина А и Е като взаимно усилват действието си. Предназначен за възрастни и деца над 6 години. Опаковка 25 капсули: 1 блистер х 25 капсули.

Цена: 3.40лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

АBOGERIT е предназначен да обезпечава дневната физиологична потребност на организма от витамин А и витамин Е .

Витамин А участва в растежа и възстановителните способности на кожата и лигавиците. От жизнено важно значение е за зрението, за нормален растеж и диференциране на тъканите. Необходим е при синтеза на половите хормони, хормоните на надбъбречната жлеза.

Витамин Е действа като “антиоксидант” - предотвратява окислителното увреждане на биологичните мембрани и други важни съставки на клетките; участва при неутрализиране на вредните т.н. “свободни радикали” в организма.

Състав:  Vitamin A 5000 UI (Retinol Palmitate - 2.94 mg); Vitamin E 100 UI (D- Alpha Tocopherol - 100 mg mg), соево масло – 22.06 mg 

Начин на употреба: За възрастни и деца над 6 години по 1 капсула дневно в продължение на 2 месеца. Капсулите се приемат без да се дъвчат, с достатъчно течност, по време или след хранене.

За поддържане на доброто здраве подновете приема след eдномесечно прекъсване.

При необходимост и след консултация с вашия лекар дневният прием може да бъде увеличен. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

 

Количката е празна.

Валута