Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

АБОВИЗИН/ABOVISINE 15caps.

Код: 1076

ABOVISINE Хранителна добавка за отлично зрение. Опаковка 15 капсули.

Цена: 13.00лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

АБОВИЗИН има благоприятен ефект за зрението срещу вредните свободни радикали, отделящи се от цигарен дим и прием на лекарства, замърсен въздух, UV лъчи и др. Също така АБОВИЗИН е подходящ за хора на интензивна работа с компютър и на изкуствено осветление.

АБОВИЗИН e комбинация от естествени антиоксиданти - черна боровинка, лутеин, зеаксантин, Вит.С и Вит.Е, към която е добавен важният минерал Цинк, който допринася за поддържането на нормалното зрение, а също за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Лутеинът и Зеаксантинът са антиоксиданти, принадлежащи към семейството на каротеноидите, регулиращи комуникацията между клетките, укрепват липидната мембрана на клетките и така предпазват от токсични пероксидазни реакции.

Лутеинът и Зеаксантинът са двата естествени каротиноида, съдържащи се в ретината и са необходими за оптималното функциониране на зрителния нерв и укрепването на капилярите.

Поради много високото си съдържание на антоцианин, черната боровинка допринася за избягване на  макуларната  дегенерация на ретината, подобрява зрителната острота и осигурява по-бърза  акомодация  към светлината и тъмнината.

Начин на употреба: по 1 капсула дневно след храна в продължение на не по-малко от 3 месеца без прекъсване. За осигуряване грижата на Вашите очи, приемайте АБОВИЗИН  поне  веднъж годишно в продължение на 2-3 месеца по 1 капсула дневно.

Количката е празна.

Валута