Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Намери продукти по

SKINCODE

SKINCODE

SKINCODE

Създадена през 1998г., Компанията е наследник на безспорното Швейцарско качество в козметиката. Тя предлага уникална грижа за кожата, като в следствие на употребата на продуктите кожата подобрява видимо състоянието си. Със Skincode постигнатите резултати са безспорни, защото всички в компанията вярват, че кожата е жив орган, притежаващ специфични защитни функции. Като жив орган тя притежава свой вътрешен код, който трябва да бъде следван, за да се установи перфектното взаймодействие между нея и козметиката. Skincode е успяла да „разгадае” кода на кожата. Тя използва съставки, които са 100% съвместими с всеки тип кожа. Схващането, че кожата е своеобразен жив орган се е превърнало в основна фирмена философия на Skincode, която се нарича „интелигентна дерматологична грижа за кожата.” Швейцарската компания използва най-чистите биологични съставки и екстракти от растения. Skincode залага на тях като еталон за чистота. За добрата козметика от основно значение е качеството на продуктите. Продуктите на Skincode са с гарантирано качество тъй като се разработват в сътрудничество със CRB – известни Европейски биохимични лаборатории с доказан иновативен и модерен стил на работа, които стриктно се придържат към фирмената философия на Компанията

http://www.skincode.com

31

продукти

«1 2 3 4»

Продукти

Скинкод анти-ейдж крем/Skincode anti-age cream 50ml

Skincode anti-age cream е клетъчен крем, забавящ стареенето. Подходящ за нормална към много суха кожа. Стъклено бурканче 50мл.

Цена: 113.80лв.
Брой:

Скинкод балансиращ тоник/Skincode balancing toner 200ml

Skincode balancing toner е нежен балансиращ тоник за лице, подходящ за всеки тип кожа и чувствителна кожа. Флакон 200мл.

Цена: 30.50лв.
Брой:

Скинкод възстановяващ околоочен крем/Skincode recovery eye cream 15ml

Skincode recovery eye cream е възстановяващ крем за околоочния контур. Стъклено бурканче 15 мл.

Цена: 59.90лв.
Брой:

Скинкод дневен крем SPF 30/Skincode recovery cream SPF30 50ml

Skincode recovery cream SPF30  е дневен крем със защитни и възстановяващи свойства. Подходящ за всеки тип кожа включително и чувствителна. Флакон с дозатор 50мл.

Цена: 73.60лв.
Брой:

Скинкод Ейдж Лаб нощен крем/Skincode Age Lab night cream 50ml

Skincode Age Lab night cream е нощен крем против бръчки. Подходящ за чувствителна кожа, кожа склонна към изсушаване. Флакон 50мл.

Цена: 94.20лв.
Брой:

Скинкод Ейдж Лаб околоочен крем/Skincode Age Lab eye cream 15ml

Skincode Age Lab eye cream e крем за третиране на бърчките в зоната около очите. Подходящ за чувствителна кожа. Флакон 15мл.

Цена: 74.60лв.
Брой:

Скинкод Ейдж Лаб серум/Skincode Age Lab serum 30ml

Skincode Age Lab serum е подходящ за чувствителна кожа, склонна към изсушаване. Предназначен за тетиране на финните мимически бръчки. За лице и шия. Флакон 30мл.

Цена: 0.00лв.
Няма наличност
Вижте детайли

Скинкод емулсия SPF10/Skincode emulsion SPF10 75ml

Skincode emulsion SPF10 е интензивно хидратираща емулсия, подходяща за комбинирана и мазна кожа, а така също и за най-чувствителната. Флакон 75мл.

Цена: 53.00лв.
Брой:

Скинкод енергизиращ крем/Skincode energizer cream 50ml

Skincode energizer cream е 24 часов клетъчен енергизиращ крем, подходящ за чувствителна и суха кожа, особено девитализирана. Стъклено бурканче 50мл.

Цена: 67.70лв.
Брой:

Скинкод избелващ концентрат/Skincode cool-white essence 30ml

Skincode cool-white essence е избелващ концентрат с охлаждащ ефект, подходящ за чувствителна и нормална кожа.  Флакон с дозатор 30мл.

Цена: 0.00лв.
Няма наличност
Вижте детайли
«1 2 3 4» Страница 1 от 4
Количката е празна.

Валута