Добре дошли в нашия магазин!

Основни категории

Производители

ACM

ACM

Повече от 20 горини Френската козметична компания Laboratoire dermatologique ACM развива козметични продукти, хранителни добавки и продукти с медицинска насоченост. Така те педлагат висококачествени продукти за бързо и дълготрайно решение на различни дерматологични проблеми.

http://www.labo-acm.com/

8

продукти

A-DERMA

A-DERMA

А Derma e първата дермокозметична марка, базирана на натурална растителна активна съставка от Овес Rhealba®, която успокоява раздразнената и ранима кожа и предпазва крехката и деликатна кожа и е в сърцето на всеки продукт на марката. Овесът отдавна се използва в грижите за кожата заради своите успокояващи и възстановяващи свойства. Историята на Лаборатории A Derma започва преди 30 години, още от 1981 г. когато Лаборатории Pierre Fabre използват тези негови свойства за производството на дерматологичен сапун и няколко години по-късно, Овес Rhealba® е селектиран из между 80 други сорта Овес, заради неговите специфични емолииращи и успокояващи свойства. Ботаническата експертиза на Пиер Фабр дава възможност за задълбочени анализи и проследяване на цялата фитоверига при отглеждането на Овес Rhealba® в условията на Био Земеделие, без пестициди, без ГМО и без фунгициди. Овес Rhealba® притежава уникални свойства Антииритативни и успокояващи Възстановяващи Емолиентни и хидратиращи и това прави продуктите А Derma незаменима грижа при различни дерматологични състояния. Гамата Еxomega е лидер на фармацевтичния пазар на емолиенти за атопичен дерматит.

http://www.aderma.com

19

продукти

AD MEDICIN

AD MEDICIN

За компанията През 1999 г. група лекари от различни страни основават “AD Medicine”, със регистрация – Лондон, фирма създадена “от лекари за лекари”. Създаването на “AD Medicine” не е случайно. През последните години интересът към фитопродуктите, обикновено регистрирани като хранителни добавки, нараства стремглаво. Все повече в медицината се затвърдява становището, че фитопродуктите трябва да бъдат обект на сериозни проучвания и да се препоръчват от професионалисти. “AD Medicine” е създадена в отговор на тази тенденция. Лекарите на “AD Medicine” искат да създадат продукти на растителна основа, които могат да бъдат използвани от други лекари в своята практика наред с конвенционалните средства. Продуктите трябва да бъдат произведени в условията на GMP-стандарт, в производството да се използват само стандартизирани съставки с високо качество, а технологията трябва да позволява висока абсорбция и възможност за комбиниране на различни съставки

http://admedicine-bg.com/

9

продукти

ALKAZONE

ALKAZONE

Better Health Lab е водещ американски производител на специализирани продукти с високо антиоксидантно действие, както и такива за балансиране Ph на тялото. Един от хитовите продукти на компанията са Алкализиращите минерални капки Alkazone. Алкализиращи минерални капки Alkazone са изключително полезни, защото превръщат обикновената вода в „жива”. Тя е полезна при бъбречни заболявания, диабет, хипертония, стомашно-чревни болести и др.

http://alkazone.com

1

продукти

AVENE

AVENE

Avène е една прекрасна история, която започва от малко село в Южна Франция. Селото Авен, древно и живописно, е разположено в долината на река Орб. Всичко започва през 1736 с излекуването на коня на маркиз дьо Рокозел, който страдал от упорит сърбеж и се излекувал само с няколко бани в лековитата вода. Тогава са открили успокояващите свойства на Термалната вода Avène. През1743 първите пациенти на балнеолечение пристигат в долината на р.Орб и Извора Сент Одил, където в последствие се изгражда Хидротерапевтичен център. През1874 изворът е обявен за Обект с Обществено значение. А през 1990 се обновява Хидротерапевтичния център и се създават Дерматологични лаборатории Avène. С уникален и постоянен състав, Термалната вода Avène извира със скорост от 70000 литра на час.След дълъг 40-годишен път, тя извира бистра и чиста, за да бъде уловена и насочена към Производственото звено, където се създават продуктите за лечение на Дерматологичните лаборатории Avène. Друга част се насочва към термалния извор, където се извършва терапия на чувствителната, нетолерантна, атопична кожа и псориазис. Дори днес, термалната вода Avène не е разкрила всички свои тайни. Провежданите проучвания от повече от тридесет години от Дерматологичните лаборатории Avène, част от Pierre Fabre Group, както многобройните фармакологични и клинични изследвания, целят разгадаването им в основа. Успокояваща, антииритативна и облекчаваща по природа, термалната вода Avène е богата на активни съставки, особено подходящи за най-чувствителната кожа. - Ниска минерализация: сух остатък 266 мг/л. - Калциев/ магнезиев бикарбонатен профил. - Отношение калций/ магнезий равно на 2. - Богата на силикати: 10,6 мг/л. - Богата на олигоелементи. - Неутрално pH7,5.

http://www.eau-thermale-avene.bg/

67

продукти

BENETTON

0

продукти

BIODERMA

BIODERMA

Дерматологичната лаборатория BIODERMA е базирана в Лион, Франция. BIODERMA създава и търгува с дермокозметични продукти в тясно сътрудничество с реномирани дерматолози, научни институти и центрове (CNRS, INSERM, CHU, редица университети...). Продуктите на BIODERMA се прилагат по лекарско предписание и медицинска консултация.

http://www.bioderma.com/bg/

81

продукти

BIOTRADE

BIOTRADE

Биотрейд България е производител на дерматологична козметика и вече 20 години е една от най-успешно развиващите са компании в този бранш на българския пазар. Продуктите, които предлагаме, са предназначени за специална дерматологична грижа, съдържат внимателно подбрани активни съставки с цел максимална ефективност и минимален риск от странични действия. Те не съдържат парабени и са хипоалергични и некомедоногенни. Нашата козметика е с клинично доказана ефективност и безопасност и може да бъде намерена само в аптечната мрежа.

http://biotrade-bg.com/

11

продукти

BOTTEGA VENETA

0

продукти

BIOGAME

BIOGAME

Biogame е безспорен лидер на българския пазар на хранителни добавки. Biogame въведе успешно система за управление на качеството ISO 9001-2000. Сертифицирането е резултат от международен одит, осъществен от престиж- ната бритaнска фирма United Registar of Systems Ltd. През 2011 г. сертификатът на Biogame беше подновен с новата версия ISO 9001:2008. Доказателство за високото качество на Biogame е и фактът, че фирмата изнася хранителни добавки в страни от Европейския съюз, в Сърбия, Турция, Румъния, Македония, Украйна, Кувейт и др.

http://www.biogame.biz/

13

продукти

CHICCO

CHICCO

Chicco е италианска марка за бебешки продукти създадена през 1958 г. и тя е най-важната марка на Artsana, италианска компания, основана през 1946 година. Chicco е специализирана в изработка на облекла, козметика и аксесоари за бебета и малки деца, включително бебешки колички, столчета за хранене, столчета за кола и играчки. Тя е базирана в Комо (Ломбардия). Chicco е мултинационална компания, която присъства в повече от 170 различни страни чрез своите офиси или лицензирани дистрибутори.

http://www.chicco.bg/

2

продукти

DELAROM

DELAROM

Delarom е модерна козметична марка, използваща природни растителни екстракти и аромати В изследователските си лаборатории DELAROM създава оригинални, натурални и природосъобразни продукти. Те съчетават ефикасността с удоволствието, хармонията и природния баланс. DELAROM – иновативна и изтънчена козметична линия от природни продукти с топящи се текстури и нежни аромнати

http://delarom.bg/

3

продукти

Desert Essence

Desert Essence

Еемблематичната козметична марка Desert Essence е създадена още в далечната 1978 г. в САЩ. Продуктите на компанията са известни по цял свят с високото си качество, ефективността и изцяло натуралния си състав. Философията на Desert Essence е, че най-важното в една козметична формула са нейните съставки. Затова всички продукти на Desert Essence са вдъхновени от природата и още повече – от богатствата на пустинята. Компанията използва изключително и само природни и биологични съставки. Растенията, използвани за извличане на екстракти и масла, които след това се влагат в продуктите, се отглеждат в специални австралийски ферми. При отглеждането им не са използвани изкуствени пестициди, хербициди, фунгициди или други химически препарати! В цветната палитра на Desert Essence ще откриете истинска експлозия от вълнуващи аромати, които ще ви пренесат в китните райски градини на щастието! Благодарение на уникалните съставки, сред които екстракти от истински пустинни растения, кожата и косата са напълно ревитализирани и защитени от ежедневните стресови фактори! Витамини, антиоксиданти, organic масла и свежи растения… – най-добрата комбинация за дълбоко подхранване и 100% възстановяване!

http://www.desertessence.com

0

продукти

Ducray

Ducray

Laboratoires Dermatologiques DUCRAY ОТ КОСАТА ДО КОЖАТА - ГРИЖАТА Е НАШЕ ПРИЗВАНИЕ Повече от 40 години Дерматологична експертиза с традиции и иновация по призвание. Марката Ducray предлага третиращи грижи за дерматологични патологии на кожата и скалпа, партньор в предписанията на здравните специалисти - дерматолози и фармацевти. Laboratoires Dermatologiques DUCRAY – марка с традиции в експертизата и иновацията в грижата за косата и кожата води началото си от 1930 г.: 1930: Д-р Алберт DUCRAY създава първите дерматологични шампоани «без сапун», предлагани в единични дози 1969: Дерматологичните шампоани на Алберт DUCRAY се присъединяват към групата на Laboratoires Pierre Fabre 1977 г.: Продуктите с марка DUCRAY започват да се представят на дерматолози и от тогава те заемат неизменно място в дерматологичните прескрипции 2012 г.: Лидер на фармацевтичния пазар Laboratoires Dermatologiques DUCRAY предлагат портфолио съдържащо 60 референции за грижа на кожата и скалпа В грижите за скалпа Дерматологични лаборатории DUCRAY се концентрират в 3 основни гами : Косопад/Пърхот/Честа употреба и в 2 допълващи гами : Суха/Мазна коса. В грижите за кожата засега в България Дерматологични лаборатории DUCRAY представят 1 основна гама : срещу хиперпигментации. Всички продукти на Дерматологични лаборатории DUCRAY са тествани под тройна експертиза: -Експертиза при активните съставки -Клинична експертиза -Галенова експертиза

http://ducray.com/en

17

продукти

Dynamic health

Dynamic health

Американската компания Dynamic health е специализирана в производството на уникални хранителни добавки, с изцяло натурален състав. Продуктите на Dynamic Health притежават GMP, Organic, Kosher и Halal сертификати.

http://dynamichealth.com

0

продукти

ECOPHARM BG

ECOPHARM BG

Екофарм е специализирана в маркетинг и дистрибуцията на широка гама оригинални и генерични продукти, производство на утвърдени световни производители. В продуктовото портфолио влизат и собствени марки, вече доказали се на българския пазар. Комплексната аюрведична серия, както и някои актуални хранителни добавки са най-новото попълнение на продуктите на компанията. GE pharmaceuticals е дъщерно дружество на Екофaрм и австрийската генерична компания Genericon. Компанията е съвременно, високотехнологично фармацевтично производство, ситуирано в Ботевград. Важен акцент в дейността на компанията съставлява медийното партньорство с Хелт Медия – медийна група за здраве, включваща безплатен седмичник, медицинско списание и здравен портал.

http://www.ecopharm.bg/

0

продукти

ENZYMATIC THERAPY

ENZYMATIC THERAPY

nzymatic Therapy е водещ производител на хранителни добавки и природни лекарства в Северна Америка. Компанията е основана през 1981г., а през 1996г. вече е една от най-добрите производители на хранителни добавки. Поради големия си обхват, с който работи, продуктите на Enzymatic Therapy могат да се открият почти навсякъде.

http://www.enzymatictherapy.com

9

продукти

Erba Vita

Erba Vita

Erba Vita – Производител №1 в Италия на билкови продукти. Erba Vita е основана през 1982 от д-р Г. Карло Болини. Днес Erba Vita е водеща компания в сектора на международното здравеопазване като непрекъснато разширява пазарните си дялове не само в Италия, но и в още над 30 страни по света. Управляванa пряко от семейство Болини и подпомагана от екип от специалисти, Erba Vita постоянно инвестира в проучвания, нови технологии, стратегически маркетинг и обучение, като осигурява на милиони хора качествени и ефективни продукти, разработени от професионалистите на Erba Vita. Качество. Производство. Erba Vita използва само първокласни висококачествени суровини. Извършват се непрекъснато стриктни качествени проверки по време на производството. Щателни проверки се извършват и на готовата продукция. Erba Vita гарантира качеството и безопасността на вложените съставки.

http://www.erbavita.com

0

продукти

EUCERIN

EUCERIN

Експертите дерматолози на Eucerin се позовават на над 100-годишния опит в сферата на козметичните технологии и терапевтичните грижи за кожата.   Историята на Eucerin започва през 1900 г. с едно революционно откритие в медицината. Химикът Исаак Лифшуц разработва хомогенна консистенция, която използва като основа за разработване на стабилна емулсия и я нарича Eucerin - "хубав восък". Бащата на съвременната дерматология - професор Уна е бил с високи изисквания по отношение на козметичните продукти, както към тяхната дълготрайност -  наличие на стабилна, хомогенна консистенция, така  и към ефиктивността им - защита и грижа за кожата, без раздразнения. През 1907 г. д-р Уна бил очарован от иновативния продукт: "Eucerin е удобен за фармацевтите поради своята мека и стабилна консистенция, лесно се предписва от лекарите и се използва с удоволствие от пациентите поради приятното усещане за мекота и охлаждащия си ефект." Eucerin излиза на пазара като продукт за първи път през 1903 г.  През 1911 г. д-р Тропловиц откупва патентните права за Бейерсдорф.  Първият продукт, който се продава в магазините под новата собственост, е пудрата Eucerin. Следва сапунът Eucerin през 1930 г. и т.н.

http://www.eucerin.bg/

49

продукти

FITMISS

FITMISS

FITMISS™ – най-ефикасните, най-здравословните и най-„женските“ спортни добавки, създавани някога! За първи път в България! Само за жени!

http://fitmiss.com

0

продукти

FLEXITOL

FLEXITOL

LaCorium Health, производител на Flexitol, е компания с дългогодишна история, опит и традиции, и е на световния пазар повече от 20 години. Учените от LaCorium Health, работят в тясно сътрудничество с медицински специалисти, с които разработват високо професионална козметика за коса и кожа. LaCorium Health притежава 7 бранда, един от които е серията Flexitol, често препоръчвана от лекари и фармацевти. Серия Flexitol е специализирана в грижата за кутикулите и ноктите, както и сухата, загрубяла кожа, включително пети, ходила, мазоли.

http://www.flexitol.com

0

продукти

FORTE FARMA

FORTE FARMA

Иновативни програми за отслабване, съвети за красота и тонус Базираната в Монако фармацевтична лаборатория Forte Pharma е създадена през 1999 г. и предлага висококачествени хранителни добавки, подкрепени от постоянни и задълбочени научни и клинични проучвания в областта на хранителната биология. Световноизвестна популярност са придобили сериите за 24-часово отслабване, които прилагат постиженията на хронобилогията – науката, която определя за срок от 24 часа максималните и минималните периоди на активност на различните органи и метаболичните процеси. Фармацевтична харта за качество: Комитет за високотехнологични изследвания - повече от 20 години опит на лекари, невробиолози, фармацевти, химици и диетици; Тестове за токсичност, микробиологични и хранителни изследвания за всеки продукт; Активните съставки са строго селектирани и са ексклузивни за Лаборатория Forte Pharma; Всички продукти (и съставките им) отговарят на изискванията във Франция и Европа.

http://selecta.bg/fortepharma/otslabvane/

2

продукти

GALENIC

GALENIC

Благодарение на задълбочените си фармацевтични познания и на изключителните познания за човешката кожа , лабораториите GALENIC успяват да изолират активните съставки и да извлекат най-ценното от тях, да покажат невероятната им ефикасност и толерантността на кожата към тях. Същността на GALENIC се крие в превъзходната галеника на нашите продукти, в изкуството да се извличат копринени на докосване текстури с нежни цветове и с превъзходен аромат. Тяхната употреба доставя истинско удоволствие, а действието на активните им съставки е оптимално.

http://www.galenic.bg/

0

продукти

GSE

GSE

GSE Vertrieb, производител на Цитро Плюс, е единствената компания, която използва organic глицерин за производството на екстракт от семена от грейпфрут. GSE-Vertrieb е сертифициран от Ecocert (DE-OKO-024). Подобно на целия производствен процес на Цитро Плюс, organic екстракта от грейпфрут се сертифицира в немска сертифицираща компания, според най-високите изисквания за хигиена.

http://www.gse-vertrieb.de

0

продукти

HARTMANN

HARTMANN

ХАРТМАНН е създадена преди 190 години и днес има дъщерни компании в 36 държави, което я прави международна компания лидер в областта на медицинските продукти и санитарно-хигиенните материали за професионална и домашна употреба. Визията на ХАРТМАНН е да бъде една от трите независими водещи компании, предлагащи продукти и услуги за здравето. ХАРТМАНН отстоява глобално присъствие, призната инова-тивна стратегия и успешно управление на търговските си марки.

http://www.hartmann.info/EN/

53

продукти

HEALTHAID

HEALTHAID

HealthAId е Британска компания за производство на хранителни добавки с повече от 25годишна история. HealthAId е лидер на пазава във Великобритания и предлагат над 500 различни добавки.

http://www.healthaid.co.uk/

35

продукти

HayMax

HayMax

HayMax™ – бариера срещу полени – е избиран многократно за продукт №1 против алергии. Според проучвания на Британския изследователски център Pollen and Aerobiology, проведени през 2009 и 2011 г., HayMax™ улавя повече от 1/3 от домашния прах и пърхота от домашни любимици, още преди да навлязат в организма. Не предизвиква сънливост!

http://haymax.biz

0

продукти

HIPP

HIPP

Производството на детски храни с най-високо качество е започнало в малкия баварски град Пфафенхофен преди повече от 100 години. Фурната Хипп, където през 1899 Джозеф Хипп смесва сухар, мляко и вода, постепенно започва производството на първите детски храни Хипп, които по-късно стават и лидер на Немския пазар. Все още съществувайки, като семейно предприятие под ръководството на д-р Клаус Хипп и неговите братя Георг и Паулус, HiPP Group се превърна в едно от водещите европейски производства на детски храни, гордеещо се с годишни продажби от около 250 милиона евро (2006).

http://www.hipp.bg/

14

продукти

JOHN FRIEDA

JOHN FRIEDA

Когато първият салон John Frieda отваря врати на улица „Ню Кавендиш” в Лондон, никой не си е и представял ефекта, който ще има върху света на грижите за коса. След три десетилетия продуктите на John Frieda® са любими на много известни личности, модни експерти и клиенти по света.

http://www.johnfrieda.com/

34

продукти

KLORANE

KLORANE

Лаборатории Klorane, марка пионер, следват стриктна линия на поведение основана върху уважението на фармацевтичната етика, включваща изключителна строгост във всички етапи на изработване на продуктите, на ботаническото умение, основоположно за марката, чиито продукти са на базата на растителни екстракти, на автентичността, основно качество на марката, също както и силното желание за опазване на растителното ни наследство. 1966 : На площад Жан Жорес в град Тарн, един млад фармацевт работи зад тезгяха и наблюдава един кипящ от желания и иновации свят. Увлечен по ботаниката, Господин Пиер Фабр ще създаде Лаборатории Klorane. Първата линия от шампоани е лансирана с новаторска идея за времето си: Шампоани с активни растителни съставки. Прочутият шампоан с лайка е създаден и неговият успех никога няма да спре.

http://www.klorane.bg/

3

продукти

LA ROCHE-POSAY

LA ROCHE-POSAY

В сърцето на средновековно френско градче, извира термална вода с уникален състав и лечебни свойства за кожата. Легендите разказват, че Бертран Дю Геклен (Bertrand Du Guesclin), военачалник и пълководец по време на царуването на Шарл Vти е първият, който открива термалните извори на La Roche-Posay. На връщане от Испания в края на 14ти век, той се спира при изворите, за да утоли жаждата си. Неговият кон, страдащ от екзема, внезапно скача и се потапя във водите, след което проблемът му е излекуван. Това поставя началото на забележителната история за уникалната вода, различна от другите… В началото на 19ти век е построена първата хидротерапевтична болница. Тя е собственост на Наполеон (по това време Генерал Бонапарт) и е специално създадена за третиране на дерматозите на неговите войници. През 1905 г. отваря врати първият Термален център. > През 1928 г. е създаден първият продукт за дерматологична употреба, съдържащ термална вода. Днес, термалният курорт La Roche-Posay приема над 8 000 пациента / годишно и Хидротерапевтичният център в La Roche-Posay е водещ дерматологичен термален център в Европа, с над 400 000 лекувани пациента от създаването му до сега.

http://laroche-posay.com/

31

продукти

LIERAC

LIERAC

През 1975 година лекар, специалист в естетичната медицина, решава да приложи своя опит в изследването на кожата в полза на всички жени. LIERAC започва дейност и се превръща в първата френска дермо-козметична марка, специализирана в коригиране на видимите следи от стареене и естетични проблеми на лицето и тялото. Подход, който е особено актуален в общество, в което възрастта и външният вид добиват все по-голямо значение. Марката скоро се налага като международен стандарт във високотехнологичната козметика, комбинирайки удоволствие и ефективност. Пионер в активната фито-козметика, LIERAC обединява най-ефикасните растителни съставки с високи научни стандарти, за да създаде продукти, които отразяват съвременните ценности на марката: иновация, качество, безопасност, женственост и разбиране. LIERAC знае, разбира и говори "ЕЗИКА НА ВАШАТА КОЖА". Това отразява експертния опит, който се вижда и чувства, който е с вас всеки ден, за да се погрижи за вашата красота.

http://www.lierac.bg/

6

продукти

Lily of the Desert

Lily of the Desert

Основана през 1970 г., Lily of the Desert e най-големият сертифициран производител на organic продукти от Алое Вера. Притежава ферми, лаборатории и производствени цехове в Рио Гранде, Тексас, САЩ, както и в пустинен район в Мексико, по протежение на Тропика на рака.

http://www.lilyofthedesert.com

0

продукти

LYSASKIN

LYSASKIN

Лабораториите „LYSASKIN" създават и развиват серия от дерматологични продукти , подходящи за всички проблеми на сухата кожа. Емулсиите имат много добра хидратираща способност и изключително траен ефект. Продуктите от гамата „LYSASKIN" са били предмет на дълго и внимателно проучване по отношение на безопасността : Индекс на раздразнение на кожата, равен на 0, pH от 5,5, близко до това на кожата, За парфюмираните продукти се използва парфюм, в който липсват 26 алергена (ЕИО), Без производни на ланолин. Гамата „LYSASKIN" е създадена от практикуващи лекари, за практикуващи лекари, в полза на пациентите.

http://www.lysasof.com/

9

продукти

MASON VITAMINS

MASON VITAMINS

Mason Vitamins, Inc. е една от най-големите компании за хранителни добавки в САЩ. Основана е през 1967 година. Притежава над 140 000 кв.м. складови площи, разположени в Miami Lakes, Флорида.

http://www.masonvitamins.com

0

продукти

MICROLIFE

MICROLIFE

Microlife е световен лидер в разработването и производството на медицинско оборудване за диагностика както при домашно наблюдение (самоконтрол), така и за клинична употреба. Апаратите за измерване на артериално налягане, електронни термометри, апарати за астматици са основни продукти предлагани от Microlife. Компанията Microlife разполага с офиси в Тайван, Швейцария и САЩ и е известна с високото качество на своите продукти, продавани от дистрибуторската й мрежа. Microlife изнася над 35 млн. единици всяка година във всички части на света. Всяка единица е разработена на базата на водеща прогресивна технология за измерване на ключови здравословни индикатори. Днес медицинска техника Microlife се използва в 125 страни по света с повече от 140 милиона души население. Именно този подход превръща компанията Microlife в световен лидер на пазара в дадената област. Медицинска техника Microlife се тества във водещи клиники в САЩ, Великобритания и Германия.

http://www.microlife.bg/

15

продукти

MusclePharm

MusclePharm

MusclePharm е лидер в производството на професионални спортни добавки. MusclePharm, е начин да обедини колкото може повече хора около идеята за спорта и здравословния начин на живот. Трите продуктови линии на компанията – Arnold Series, FitMiss и MusclePharm, се разпространяват в десетки държави по света. Спортните добавки на MusclePharm не съдържат анаболни стероиди или други забранени вещества и субстанции!

http://www.musclepharm.com

3

продукти

MUSHROOM WISDOM

MUSHROOM WISDOM

Mushroom Wisdom, Inc. е лидер в проучването и производството на продукти с екстракт от медицински гъби. През 1991 г. компанията представя гъбата Майтаке в Америка. Провежда строги научни проучвания и изследвания на ползите от медицинските гъби за здравето на човека.

http://www.mushroomwisdom.com

0

продукти

MUSTELA

MUSTELA

От 1950г. Mustela не спира да осъваршенства своите формули, да въвежда иновации, които да отговарят на все по-високите изисквания на майките за продуктите насочени към нуждите на техните новородени. В момента марката има над 40 продукта разделени в 4 серии. Mustela е водещата Европейска марка в аптеките при бебешките продукти и продуктите за превенция и лечение на стрии. Mustela обхваща пълната гама от продукти за специфичните нужди на новородените, бременните и родилките. Сериите са: МУСТЕЛА БЕБЕ, МУСТЕЛА ПРОБЛЕМНА КОЖА, МУСТЕЛА СЛЪНЧЕВА ЗАЩИТА, МУСТЕЛА 9 МЕСЕЦА

http://www.mustela.bg/bg/main.html#/home

38

продукти

NATROL

NATROL

Natrol е водещ производител от САЩ на висококачествени витамини, минерали и добавки с натурален произход. Всяка опаковка с марката Natrol е преминала през строги процедури за следене на качеството. По този начин производителят гарантира, че продуктите са безопасни, чисти и съдържанието отговаря на посоченото върху етикета. Главната цел на Natrol е да осигури възможно най- висок клас продукти в областта на грижата за здравето, които да осигурят качествен и активен начин на живот. Благодарение на лоялността към своите клиенти и установяването на прозрачни отношения със своите партньори марката се радва на забележителен успех.

http://natrol.bg/

42

продукти

NATURAL FACTORS

NATURAL FACTORS

Natural Factors – първокласен производител на природни продукти! Канадската компания Natural Factors е на пазара от 50 години насам. За това време, Natural Factors успя да си създаде репутация на емблематична марка, известна по цял свят с високия стандарт и ефективността на продуктите си. Всички формули на Natural Factors са изцяло натурални. За тях се използват само organic растения, от които прецизно се извличат екстрактите. Компанията осъществява строг контрол върху всички етапи от производствения процес, за да осигури на клиентите си безопасност и безусловно качество. Natural Factors разполагат с една от най-големите и добре оборудвани лаборатории в цял свят. За 100% сигурност, компанията използва т. нар. масови спектрометри, програмирани да откриват над 400 вида замърсители, като токсини, пестициди, ГМО и др. Natural Factors непрекъснато провеждат клинични и лабораторни изследвания, за да гарантират, че съставът на всяка една суровина, използвана в продуктите, е напълно чист. Всички лабораторни съоръжения на Natural Factors отговарят на Стандарта GMP (Good Manufacturing Practice). Той представлява стандарт за добра производствена практика и включва система от правила за производство на фармацевтична продукция.

http://www.naturalfactors.com

79

продукти

Natural Miracles

Natural Miracles

Продуктите на Natural Miracles са произведени в САЩ по правилата за добра производствена практика (GMP certified). Компанията се придържа строго към стандартите за качество, модерните производстрвени техники, както и към непрекъснатото усъвършенстване на продуктовите формули и технологията на производство.

http://www.naturalmiracles.net

0

продукти

NATURE'S PLUS

NATURE'S PLUS

NATURE'S PLUS Когато през 1970-та година Джералд Кеслер основава Нейчърс Плюс, той още тогава е имал много ясна представа, какви продукти желае да произвежда. Изледвайки внимателно пазара на Натурално – BIO произведени Витамини, той научава, че потребителите търсели енергия и по-добър стандарт на живот от техните хранителни добавки и витамини. Още тогава той е знаел, че само хранителни добавки, произведени със супер хранителни вещества и по най-съвременната технология, биха оказали влияние към безкомпромисни продукти отдаващи здраве и енергия на техните потребители. Повече от 1200 вида БИО витамини, минерали, билки, омега мастни киселини, пробиотици и други хранителни добавки по-късно, Нейчърс Плюс продължават да подобряват продуктите си и да повишават нивото на качество и производствени стандарти в индустрията. Днес, продуктите на Nature’s Plus са ненадминати в техните способности да доставят по естествен път енергия и да награждават с чувството за здраве. Това е и причината, поради която са наречени „Хранителни добавки за енергия“.

http://naturesplus.bg/

0

продукти

NATURE'S WAY

NATURE'S WAY

Nature’s Way е признат лидер в Америка в производството на хранителни и диетични добавки. Компанията е един от най-големите и модерни в техническо отношение производители. Техните новаторски научни разработки и иновативни решения са променили коренно виждането за билковите и хранителни добавки.

http://www.naturesway.com

174

продукти

NIVEA

NIVEA

Като една от водещите международни компании в грижата за кожата и красотата, ние сме близо до нашите потребители, предлагайки им атрактивни и иновационни продукти. Нашите марки се радват на универсално доверие- от NIVEA, марка номер 1 в света в грижата за кожата и красотата *, до другите глобално успешни марки като Eucerin, La Prairie, Labello, 8×4, и Hansaplast/Elastoplast. Beiersdorf има повече от 125 години опит в грижата за кожата и красотата и винаги е предлагала иновационни и висококачествени продукти.

http://www.nivea.bg/

20

продукти

NOW FOODS

NOW FOODS

NOW FOODS са американски хранителни добавки, които се предлагат в над 60 страни по целия свят. NOW FOODS са качествени продукти, които дават възможност на хората да живеят здравословно. NOW FOODS притежават GMP сертификат за качество с оценка „А” (най-високата възможна оценка). Фокусирани върху качеството. Това което отличава NOW FOODS от другите компании в бранша, е стремежът за използване на естествени натурални съставки при производството на крайните продукти. Невинаги естествените суровини са по-скъпи от синтетичните им варианти, но ние от NOW FOODS твърдо вярваме, че естествените добавки значително превъзхождат изкуствените им аналози. Достатъчно клинични тестове доказват, че естествените добавки са значително по-ефективни от синтетичните, а най-малкото са напълно безопасни за човешкият организъм.

http://www.nowfoods.bg/

117

продукти

NUXE

NUXE

Историята започва през 1989 г., когато Aliza Jabès, млада бизнес дама със страст към ароматерапията и фитотерапията, закупува лабораториите NUXE с помощта на семейството си. «Имаше пленителна сила в това съчетание на природат и лукс. NUXE е наистина създаден от сливането на "N" от природата и "UXE" от френската дума за лукс, (Nature et LUXE ». От нейната дълбака вяра, че силата на растенията е неизмерима, бяха създадени принципите на марката NUXE: уникалната комбинация от природа, производителност и чувственост.

http://www.nuxe.com

5

продукти

Ocean Potion

Ocean Potion

Марката Ocean Potion® е създадена през 1989 г. от американската компания Sun & Skin Care Research, LLC (SSCR) в град Вирджиния бийч, щата Вирджиния. През 1994 г. Ocean Potion започва да се радва на огромна популярност, а седалището на компанията вече е в слънчевия щат Флорида. Sun & Skin Care Research, LLC (SSCR) произвежда и разработва широка гама от продукти за защитата на кожата от слънцето, които се разпространяват из целия свят. Съставът на продуктите е уникален, поради силното присъствие на компоненти като: • растителни антиоксиданти, включително от морски източници • незаменимия за кожата витамин D3 • витамин Е • специалния комплекс Solaplex ™, осигуряващ дълготрайна и надеждна защита от UVA и UVB лъчите. Фондацията за борба с рака на кожата припознава слънцезащитните продукти Ocean Potion като 100% безопасни и 100% сигурни в широкоспектърната защитата от UVA и UVB лъчите! Ocean Potion не съдържат ПАБА (РАВА) и парабен. По-голямата част от тях не съдържат и оксибензон! Не са тествани върху животни!

http://www.oceanpotion.com/

0

продукти

OMRON

OMRON

OMRON е японска фирма с над 37 годишна история в производството на апарати за кръвно налягане и други продукти за мониторинг и мениджмънт на здравето, а също така с над 78 годишен опит в разработването и производството на продукти за автоматизация и контрол. OMRON с гордост заема първото място в света като производител на апарати за измерване на кръвно налягане. През септември 2009г. броя на произведените и продадени апарати по света достигна 100,000,000.

http://kbs-omron.com/

14

продукти

ORAL-B

ORAL-B

ORAL-B е част от Procter & Gamble Company от 2006г. ORAL-B е лидер в продажбите на продукти за устна хидиена, като включва механични и електрически четки за зъби за деца и възрастни, конци, интердентални четки и др.

http://www.oralb.com/

6

продукти

PHYTO

PHYTO

"Косата е жива и скъпоценна. Да ни научи да я ценим е призванието на Phyto.” Патрик Алес За да бъде красива и здрава, косата ви има нужда от научния опит и силата на природата. Благодарение на изследванията върху благотворното действие на растенията повече 40 години, PHYTO прилага последните научни постижения за грижите на вашата коса. Продуктите са иновативни и с доказана с клинични изследвания ефикасност. Продуктите на PHYTO извличат екстракти от сърцето на растителния свят за да достигнат до най-ефективните за нуждите на здравата и красива коса. От 1968 година, нашите изследвания са основани изключително върху възобновяеми източници на ботанически екстракти. Нашата философия е в перфектна хармония с природата, а отглеждането на собствени растения - наш приоритет. По този начин ние насърчаваме естественото биоразнообразие в природата. Близо 500 ботанически екстракта се използват при формулирането на нашите продукти.

http://phyto.bg/

27

продукти

PIC Solution

PIC Solution

Италианската компания PIC solution е специализирана в разработване и производство на медицински изделия. Те са представени на нашия пазар с високо качествени продукти в пет основни направления: апарати за кръвно налягане, термометри, инхалатори за аерозолна терапия, пластири и санитарни продукти. Всяко едно от тези направления е представено от изключително разнообразни продукти с качество, гарантирано с редица европейски и международни сертификати.

http://www.bulgermed.com/марки/PIC+solution/4

15

продукти

PHYTO WAVE

PHYTO WAVE

Phyto Wave е Иновативна продуктова линия на Fact Products, USA, специално разработена от PhD Dr. Steven Ault.

http://www.phytowave.com

6

продукти

PLANTER'S

PLANTER'S

Planter's cosmetica е Италианска козметична компания, целяща висококачествени продукти с естествен състав. В България се внасят само продуктите за коса на Planter's cosmetica

http://www.planters-cosmetics.com/hair.html

13

продукти

RENE FURTERER

RENE FURTERER

"ЗДРАВАТА КОСА РАСТЕ ВЪРХУ ЗДРАВ СКАЛП, КАКТО РАСТЕНИЕТО РАСТЕ ВЪРХУ ПЛОДОРОДНА ПОЧВА"- Рене Футерер. Пионер в откриването на естествени решения за косата Рене Фуртерер съсдава първата СПА терапия за коса през 1957. Поради това, че много негови клиентки са били с изрусен и увредени коси поради стремежа си да приличат на Мерилин Монро, той открива, че косата може да бъде ревитализирана само от корените на здрав скалп.Така се ражда нов подход на база натурални съставки за третиране едновременно на скалпа и косата, чийто успех е незабавен.

http://renefurterer.bg/

10

продукти

ReNew Life

ReNew Life

Вече повече от десетилетие, ReNew Life предлага първокачествени продукти, в които се използват само най-чистите природни съставки. Продуктите не съдържат тежки метали, пестициди, хербициди и полихлорирани бифенили.

http://www.renewlife.com

0

продукти

SANCT BERNHARD

SANCT BERNHARD

SANCT BERNHARD са италиански хранителни добавки, Продуктите, които се произвеждат от Sanct Bernhard са повече от 700 и са свързани с благоденствието на хората: биологично активни добавки за здраве, хранителни подправки, козметика за красота и домакински продукти.

63

продукти

SEBAMED

SEBAMED

Sebamed е основана през 1968 г. в Германия от д-р Хайнц Маурер. Д-р Маурер открива, че на повърхността на кожата има естествен защитен слой, наречен киселинна мантия с pH 5.5, който я предпазва от външни влияния, като замърсители, патогенни микроорганизми, химически вещества, UV радиация. На базата на изследванията си при пациенти с екзема, той открива, че употребата на сапун разрушава този защитен слой. Д-р Маурер разработва първото измивно блокче с рН 5.5 без съдържание на сапун, което укрепва, а не разрушава киселинната мантия. Оттогава Sebamed е утвърден лидер в разработването на продукти за медицинска грижа за кожата. От 2005 г. до днес Sebamed е носител на званието супербранд на Германия

http://sebamed.bg/

51

продукти

SKINCODE

SKINCODE

Създадена през 1998г., Компанията е наследник на безспорното Швейцарско качество в козметиката. Тя предлага уникална грижа за кожата, като в следствие на употребата на продуктите кожата подобрява видимо състоянието си. Със Skincode постигнатите резултати са безспорни, защото всички в компанията вярват, че кожата е жив орган, притежаващ специфични защитни функции. Като жив орган тя притежава свой вътрешен код, който трябва да бъде следван, за да се установи перфектното взаймодействие между нея и козметиката. Skincode е успяла да „разгадае” кода на кожата. Тя използва съставки, които са 100% съвместими с всеки тип кожа. Схващането, че кожата е своеобразен жив орган се е превърнало в основна фирмена философия на Skincode, която се нарича „интелигентна дерматологична грижа за кожата.” Швейцарската компания използва най-чистите биологични съставки и екстракти от растения. Skincode залага на тях като еталон за чистота. За добрата козметика от основно значение е качеството на продуктите. Продуктите на Skincode са с гарантирано качество тъй като се разработват в сътрудничество със CRB – известни Европейски биохимични лаборатории с доказан иновативен и модерен стил на работа, които стриктно се придържат към фирмената философия на Компанията

http://www.skincode.com

4

продукти

SVR

SVR

SVR® е френска медицинска козметика, която има повече от 45г история. Създадена е през 1962г в Париж от двама съпрузи фармацевти – Simone и Robert Veret, които откликват на нуждите на дерматолозите за създаване на специфични продукти за различни дерматологични проблеми като суха кожа, атопичен дерматит, розацея и др. Първите създадени продукти са Provegol® Shampoo и SVR® Emulsion, които печелят огромна популярност сред лекари и пациенти и са толкова успешни, че Simone и Robert Veret решават да продължат тясното сътрудничество с дерматолозите и да разширят гамата от продукти. С течение на годините SVR® се превръща в семейна компания, която цени най-много традициите и високото качество на създаваните продукти. От създаването си компанията се ръководи единствено от членове на фамилията Veret, като те всички са фармацевти. През 1977г е построен първия завод за производство в околностите на Париж. По това време стартира и работата на медицински представители с лекари специалисти. През 2000г е построен нов високотехнологичен завод, в който се прилагат най-новите производствени стандарти и процедури. През 2007г се въвежда автоматизирана производствена линия, специално за течности. През 2010г SVR® получава сертификат ISO 14001. Като доказателство за отдадеността и тясната връзка на SVR® с дерматологията, през 2002г се създава наградата Jean Darier– първата награда, насочена към дерматолозите извън болничните заведения. Наречена е на името на Фердинанд – Жан Дарие, когото определят като „бащата на модерната дерматология във Франция”. Наградата се дава в областта на епидемиологията и клиничната дерматология. Към момента продуктите на SVR® се продават в 46 държави по целия свят. Доверието, което печелят, е резултат от тясното сътрудничество с дерматолози и фармацвти, постоянни иновации и строг контрол на избора и концентрацията на активните съставки. Компанията излиза с 7-10 нови продукта всяка година, като повечето са патентовани.

http://www.labo-svr.bg/

53

продукти

SUPER DIET

SUPER DIET

Super Diet е създадена във Франция преди повече от 50 години. Произвежда висококачествени хранителни добавки под формата на ампули, таблетки и капсули с концентриран екстракт от organic растения. Над 20 години си партнира с френски биопроизводители, чиято продукция е с гарантирано organic качество, без изкуствени торове и пестициди.

http://www.superdiet.fr

0

продукти

SWEDISH NUTRA

SWEDISH NUTRA

SWEDISH NUTRA са течни шведски хранителни добавки с високо качество.

http://swedishnutra.bg/

5

продукти

SYNCHROLINE

SYNCHROLINE

Италианската марка SYNCHROLINE е разработена с цел да третира повечето от дерматологичните проблеми. Научния подход позволява развитието на марката да се основе на допълващото се действие на активните съставки на продуктите. Така SYNCHROLINE произвежда добре балансирани и високо офективни козметични продукти.

http://www.synchroline.com/

24

продукти

TOPICREAM

TOPICREAM

Topicrem е дерматокозметична линия от почистващи продукти, подходящи за: нормална, суха, много суха и атопична кожа, както и при микози и гъбични инфекции по кожата. Активните съставки и деликатните почистващи субстанции поддържат физиологичния баланс на кожата. Продуктите са подходящи за ежедневна употреба.

http://www.bulgermed.com/марки/Topicream/3

16

продукти

URIAGE

URIAGE

Термалната вода Uriage извира от извор във Френските алпи, от 80 метра дълбочина, обогатена на минерални соли и микро-елементи далеч далече от замърсяване и нарушаване на състава и. Термалната вода е естествено изотонична, т.е. тя е солево еквивалентна на течностите в човешкия организъм. Освен изотоничността, тя притежава редица свойства, като противовъзпалително, антиоксидантно, подхранващо и др. които я правят изключително подходяща за включване в козметични продукти. През 1823г. е построен лечебен център на мястото на древноримска баня. Комплекса се развива през годините, като днес предлага балнеолечение на различни заболявания в модерна и релаксираща обстановка. През 1992г. е създадена марката URIGE eau termale, която бързо се развива благорадение на високото качество и ефективност на продуктите и.

http://www.labo-uriage.com/

76

продукти

VICHY

VICHY

Продукти за грижа за кожата. Дермокозметична марка N1 в аптеките в Европа. Основана в град Виши, в сърцето на Франция, Vichy Laboratories е дермокозметика, посветена на здравето на кожата още от създаването си през 1931 г. Основополагащ за работата на Vichy Laboratories е принципът, че здравето на кожата е от жизненоважно значение за постигане на трайна и видима красота. Vichy е първатата френска медицинска марка козметика, създадена от лекар и спечелила милиони жени в Европа и по света. Продуктите на Vichy са заредени с едноименната термална вода от изворите на град Виши, Франция, 100% чиста и естествено богата на 15 антиоксидантни минерала и минерални соли. ТЕРМАЛНА ВОДА VICHY е НЕИЗМЕННА ЧАСТ ОТ ПРОДУКТИТЕ НА VICHY ПОВЕЧЕ ОТ 80 ГОДИНИ Естествена активна с...ъставка от природата Термална вода Vichy има способността да успокоява реакциите на раздразнение на кожата, да укрепва защитните й сили и да я обновява и възстановява. Свойствата на водата я правят перфектно допълнение към продуктите за ежедневна грижа за чувствителната кожа, в ежеднвеието и след козметични и дермо-естетични процедури. Като благоприятства снабдяването на клетките на кожата с кислород, Термална вода Vichy ускорява обновяването и метаболитните процеси. Кожата възстановява своя баланс, комфорт и сияен тен. • високо минерализирана: 5,15 г/л сухо вещество • 100% бактериологично чиста термална вода от извор LUCAS • без консерванти • без аромат • успокояващо действие против раздразнения • антиоксидантно действие, активира естествената защитна система на кожата • препоръчва се за чувствителна кожа Историята на Vichy започва през 1931, когато Жорж Герен, директор на Parfums Grenoville, забелязва лечебните сили на термалната вода, добивана от изворите в град Виши, Франция. Заедно с д-р Хелер основава "Независимото Дружество за Дерматологична Грижа Vichy." В градчето Виши се намират 15 извора с термална вода. Изворът с името Лукас е запазен единствено за продуктите на дермокозметика Vichy. Термалната вода от извора Лукас е известна с това, че е високо минерализирана и съдържа елементи, които служат за укрепване, предпазване и възстановяване на кожата: желязо – доставя кислород на клетките, цинк – важен за растежа и заздравяването на клетките, манган – антиоксидантен и лечебен и др.

http://www.vichyconsult.bg/

42

продукти

WEBBER NATURALS

WEBBER NATURALS

Webber Naturals произвежда и предлага над 300 продукта - най-голямата канадска компания, която произвежда широк асортимент от изследвани, надеждни и ефективни витамини, минерали, билкови лекарства и други здравословни добавки за цялото семейство.

http://www.camaxfoods.com/

20

продукти

WELEDA

WELEDA

В хармония с природата Weleda е основана в Швейцария през 1921 г. от холандската лекарка Ита Вегман и известния философ Рудолф Щайнер. От основаването на фирмата, Weleda развива и предлага съвременни медицински продукти, хранителни добавки и козметика. В момента немско-швейцарската марка присъства на пет континента, а 90-годишната й история я превръща в една от най-търсените сред производителите на биокозметика на пазара. Мотото "В Хармония с Човека и Природата" подсказва изучаване на структурите на живота и природата, също както и вглеждане в човешката душа и разум. Всички продукти на Weleda се произвеждат на основата на това знание. Седалището на Weleda Group се намира в Арлешайм, Швейцария. Към момента за компанията работят 20 фирми, най-голямата от които се намира в Швебиш Гмюнд, Германия.

http://www.weleda.bg/

53

продукти

Wellesse

Wellesse

Брандът Wellesse е основан преди повече от 25 години в САЩ, а към момента той вече е част от семейството на Nature’s Way. Специалистите от Wellesse създават хранителни добавки в течна форма. Техните продукти са много добър източник на витамини, минерали и други ценни компоненти в супер бионалична форма. Течните форуми на Wellesse гарантират максимално усвояване и ефикасност! Защо да се доверите на продукти Wellesse? • Висока бионаличност в течна форма! • Страхотни, свежи вкусове и лабораторно-тествани съставки! • Сертифицирани от GFCO за това, че не съдържат глутен! • Отговарят на стандарт GMP (добра производствена практика)! Той гарантира, че продуктите се произвеждат и контролират в съответствие с определени строги изисквания. GMP съблюдава не само крайния продукт, а всички етапи от производството! • Съобразени със строгите изисквания на Администрацията по храните и лекарствата в САЩ (FDA)!

http://www.wellesse.com

0

продукти

ДРУГИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

ДРУГИ ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Поради голямото разнообразие от хранителни добавки, чийто производител предлага по-ограничен асортимент, сайта няма да ги класира по производител. производителя ще бъде опоменат в описанието на продукта

837

продукти

Парфюми

5

продукти

Natural garden

Natural garden

Българска компания, която се занимава с отглеждане на охлюви, извличане и обработка на екстракт от охлюви и влагането му в козметични продукти. Ние внимателно подбираме природните ресурси, използвани за производството на нашите продукти. Изградили сме и успешно сме стандартизирали различните линии за производство. При производството се спазват строги процедури и упражняваме безкомпромисен контрол на качеството, съобразен с европейските изисквания.

10

продукти

Evital

Evital

Висококачествените хранителни добавки EVITAL отговарят пълноценно на специфичните хранителни нужди на цялото семейство. Уникалните формули от естествени природни съставки, витамини, минерали и активни биологични вещества поддържат здравето и доброто състояние на: всички, които ценят здравето. млади и възрастни хора бъдещи майки спортисти

http://evitalpharma.bg/

1

продукти

BYPHASSE

BYPHASSE

Испанска висококачествена козметика. Грижа за косата, лицето и тялото.

3

продукти

Dr.Frei

Dr.Frei

Иновативни медицински апарати с автентично швейцарско качество Dr.Frei® са разработени в сътрудничество с водещи лекари, технолози и дизайнери.

http://dr-frei.com/bg

4

продукти

SCHOLL

SCHOLL

Експерт в здравето и комфорта на краката от 1904 година - името Scholl е синоним на качествена грижа повече от 100 години. Всеки ден специалистите от Scholl посвещават усилията си за намиране на решение на проблемите с краката. Разработените иновационни продукти се продават в повече от 70 страни, осигурявайки всекидневна грижа за удобството и красотата на „основата", върху която стъпваме.

5

продукти

HIMALAYA

HIMALAYA

The Himalaya Drug Company е основана през 1930 г. от M. Манал с ясната визия да предостави плодовете на науката Аюрведа на обществото в съвременна форма и да разгадае мистерията на тази 5000-годишна медицинска система. Той се обръща към древни аюрведични текстове, прави подбор на местните билки и подлага създадените формули на съвременни фармакологични и токсикологични клинични изпитания за безопасност, за да създаде нови добавки, терапевтични продукти и козметика по рецепти на Аюрведа.

http://www.himalaya.bg/

47

продукти

ABO Pharma

ABO Pharma

ABO Pharma GmbH е немска фирма, с главна насоченост създаването на качествени хранителни добавки и тяхната дистрибуция. ABO Pharma се намира в градчето Пелинген близо до гр. Триер. ABO Pharma си сътрудничи и с други сертифицирани производители на хранителни добавки в ЕС в Германия, Холандия, Италия и Полша, с цел по-качествено, бързо и конкурентно производство на някои от продуктите си

http://www.abopharma.bg/

21

продукти

AquaSource

AquaSource

AquaSource е компания, предлагаща хранителни добавки, с високо качество. AquaSource е ангажирана да насърчава запазването на здравето чрез естествени съставки и предлагане на широка гама висококачествени хранителни продукти, достъпни за всеки. Като част от визията ни, нашите продукти се продават от независими дистрибутори чрез най-мощния метод на разпространение: „рекламиране от уста на уста“.

http://www.aquasource.net/

4

продукти

RAMCOPHARM

RAMCOPHARM

Хранителните добавки на “Рамкофарм” ООД се произвеждат в условията, изисквани за производство на лекарства: ДОБРАТА ПРОИЗВОДСТВЕНА ПРАКТИКА (от англ. GMP) за лекарства представлява система за ОСИГУРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО, която гарантира, че лекарствата се произвеждат, съхраняват и контролират постоянно в съответствие с регулационните стандарти. Всяка партида от всеки продукт има свое Партидно Досие – точен запис за всяко действие в процеса на производство.

http://ramcopharm.bg/

0

продукти

NOBEL PHARMA

NOBEL PHARMA

Nobel Ilac Sanayii ve Ticaret A.S. е основана през 1964 г. в Истанбул, Турция. Основните й дейности са в областта на производството, дистрибуцията и търговията с лекарствени продукти. Nobel Ilac Sanayii ve Ticaret A.S. е основана през 1964 г. в Истанбул, Турция. Основните й дейности са в областта на производството, дистрибуцията и търговията с лекарствени продукти.

http://nobelpharma.bg/

4

продукти

SOPHARMA

SOPHARMA

Софарма е българска фармацевтична компания, с главна насоченост производство на лекарствени продукти.

http://www.sopharma.bg/

1

продукти

MAMA NATURA

MAMA NATURA

Мама Натура® - e немска хомеопатична компания. MAMA NATURA е от ранните дни с колики до първите неспокойни моменти в училище, Мама Натура® осигурява нежно и ефективно решение на проблемите в детска възраст.

http://www.mama-natura.com/

0

продукти

HAYA LABS

HAYA LABS

HAYA LABS e вoдeщ пpoизвoдитeл и диcтpибyтop нa виcoĸoĸaчecтвeни, здpaвocлoвни и ĸoзмeтични пpoдyĸти, ĸoйтo cтapтиpa cвoятa дeйнocт пpeз 2011 гoдинa в CAЩ. Oт тoгaвa, мapĸaтa ycпявa дa изгpaди cвoя имидж и peпyтaция зa виcoĸo ĸaчecтвo и пpoфecиoнaлизъм. Koмпaниятa пpeдлaгa нa cвoитe ĸлиeнти гoлямo paзнooбpaзиe oт нaтypaлни eĸcтpaĸти и paзнooбpaзни xpaнитeлни дoбaвĸи c дoĸaзaнa eфeĸтивнocт. Mapĸaтa пpитeжaвa GMP (Good Manufacturing Practice) cepтифиĸaт, ĸoйтo гapaнтиpa ĸaчecтвoтo и чиcтoтaтa нa вcичĸи пpoдyĸти.

31

продукти

Elancyl

Elancyl

Елансил е марка от концерна Pierre Fabre, насочена към грижа за тялото.

http://elancyl.bg/

0

продукти

Biorga Dermatologie

Biorga Dermatologie

Biorga Dermatologie е марка на Лаборатории Bailleul специализирана в грижата за кожата повече от 60 години. Този дългогодишен медицински и фармацевтичен опит позволява на Biorga Dermatologie да предлага ефективни решения за най-често срещаните проблеми на кожата и косата: косопад, пърхот, себореен дерматит, увредени нокти, акне, розацея, стрии. Тези продукти са приятни и лесни за употреба, като осигуряват максимална ефикасност и цялостно решение за всеки проблем.

2

продукти

FITLINE

FITLINE

Хранителни добавки Fitline® оптимизират храненето на съвременния човек, живеещ в замръсена околна среда, стрес, неконтролирано качество на храните и много други вредни фактори от ежедневието, давайки му възможност по най-лесния начин във вид на приятна напитка да приеме всички жизнено необходими биологично-активни вещества за правилното функциониране на неговия организъм. Немски хранителни добавки вече 20 години на българския пазар.

http://fitline.bg/

7

продукти

Biovea

Biovea

BIOVEA е водещ производител и дистрибутор на висок клас здравни и козметични продукти. BIOVEA използва съставки с най-висока чистота, ефикасността и оптимална усвояемост от организма, гарантирайки качеството и ползите от крайния продукт. Компанията работи в тясно сътрудничество с многобройни производители и доставчици, за да си набави най-добрите съставки от всички краища на света. Продуктите на Biovea са произведени в съответствие с добрите производствени процеси (GMP) в NSF® сертифицирани съоръжения. Там са внимателно наблюдавани и редовно контролирани, за да се гарантира, че тези високи стандарти са спазвани постоянно.

http://www.biovea.bg

0

продукти

ABOCA

ABOCA

ABOCA е италианска фирма, занимаваща се с производството на натурални или модерни био продукти, които са безопасни и ефикасни за здравето на човека и не замърсяват природата.

http://www.aboca.com/bg

7

продукти

Walmark

Walmark

Walmark е чешка фирма, занимаваща се с производството на хранителни добавки. Walmark произвежда хранителни добавки, отговарящи на стандартите за Добра Производствена Практика (GMP – Good Manufacturing Practice). Въз основа на успешното управление на сертификационния процес, Валмарк притежава разрешение за производство на медицински продукти, издадено от Държавния Институт за контрол на лекарствата в Република Чехия. Важна отправна точка за по-нататъшно развитие е началото на производството на първите лекарствени продукти през септември 2004. Оригиналното портфолио от хранителни добавки, понастоящем е с най-широка и развита продуктова продуктова серия на Чешкия пазар, е разширено и с лекарствени продукти за хуманната медицина.

http://www.walmark.eu/bg

31

продукти

Medicus Pharma

Medicus Pharma

Medicus Pharma ( в частност Мирта Медикус, Екстрактфарма) е една от водещите фирми в България за производство и търговия с хранителни добавки.

http://www.mirtamedicus.com

18

продукти

Alkaloid

Alkaloid

Алкалоид АД Скопие (Alkaloid Skopje) вече седем десетилетия работи в производството на лекарства, преработка на лечебни растения и добиването на суровини, производство на козметика и химически продукти в Република Македония и в региона.

http://www.alkaloid.com.mk/

0

продукти

Actavis

Actavis

Актавис България е световен лидер на фармацевтичния пазар в производството на генерични лекарствени продукти от най-ново поколение.

http://www.actavis.bg/

1

продукти

Bionorica

Bionorica

Бионорика е немски производител на лекарства на растителна основа.

6

продукти

Bioshield ltd.

Bioshield ltd.

Биошилд е създадена от български и американски специалисти в областта дерматологията и хранителните добавки.

10

продукти

Herba Medica

Herba Medica

Herba Medica е една от водещите компании в България, за производство и дистрибуция на натурални хранителни добавки.

https://herbamedicabg.com/

7

продукти

Pharmatheiss cosmetics

Pharmatheiss cosmetics

Немска козметика, насочена към проблемите на застаряващата кожа.

6

продукти

BEURER

BEURER

Немски производител на електроуреди насочени към здравето и красотата.

https://www.beurer.com/web/en/index.php?lang=true

0

продукти

Количката е празна.

Валута